SEKRETESSPOLICY

Genom att handla hos A Shared Closet accepterar du vår sekretesspolicy och vår behandling av dina personuppgifter. Denna sekretessspolicy beskriver hur din personliga information samlas in, används och delas när du besöker eller gör ett köp från www.asharedcloset.com ("webbplatsen").

 

A Shared Closet (Mbrg Holding AB, orgnr. 559282-5540) är ansvarig för behandlingen av personuppgifter som du lämnat till oss. Dina personuppgifter behandlas av oss för att kunna hantera din beställning samt i de tillfällen då du har önskat nyhetsbrev eller kampanjerbjudanden - för att kunna anpassa marknadsföringen åt dina individuella behov.

 

 

Nedan information är en summering av hur A Shared Closet i enlighet med dataskyddsförordningen (GDPR) lagrar och behandlar Kundens uppgifter.

 

Vad är en personuppgift?

En personuppgift är all information som direkt eller indirekt kan hänföras till en fysisk person.

 

Vilka uppgifter lagrar vi?

För att kunna hantera din beställning samt svara på frågor relaterat till din order (kundtjänst) lagrar vi ditt namn, faktureringsadress, leveransadress, telefonnummer, e-postadress, betalningsinformation, ip-adress och köphistorik.

 

Dina uppgifter lagras så länge vi har en rättslig grund att behandla dina uppgifter, exempelvis för att fullfölja avtalet mellan oss eller för att efterleva en rättslig förpliktelse enligt exempelvis bokföringslagen.

 

Rättslig grund

I samband med ett köp behandlas dina personuppgifter för att fullfölja avtalet med dig.

 

Marknadsföring, kampanjer och liknande utskick sker efter samtycke från dig.

 

Du som kund har rätt att kostnadsfritt ta emot information och registrera utdrag om behandlingen av dina personuppgifter som vi innehar. Utdrag levereras elektroniskt i ett läsbart format. Du har också rätt att begära korrigering, radering eller blockering av felaktiga personuppgifter. Det finns få undantag till rätten till radering, som till exempel om det ska behållas för att vi måste uppfylla en rättslig förpliktelse (exempelvis enligt bokföringslagen). Om du vill utöva denna rättighet, vänligen kontakta oss via info@asharedcloset.com.

 

Vilka uppgifter delas och med vilket syfte?

 

Vi delar dina personuppgifter med tredje part för att hjälpa oss att använda dina personuppgifter, som beskrivs ovan. Till exempel använder vi Wix.com ltd. för att driva vår onlinebutik - du kan läsa mer om hur Wix använder dina personuppgifter här: https://sv.wix.com/about/privacy. Vi använder Stripe som betalleverantör - du kan läsa mer om hur Stripe använder dina personuppgiter här: https://stripe.com/en-se/privacy. Vi använder även Google Analytics för att hjälpa oss att förstå hur våra kunder använder webbplatsen - du kan läsa mer om hur Google använder dina personuppgiter här: https://www.google.com/intl/en/policies/privacy/. Du kan också välja bort Google Analytics här: https://tools.google.com/dlpage/gaoptout.

 

Betalleverantör

Vid genomförande av köp, delas information med vår betalleverantör. Det som lagras är förnamn, efternamn, adress, e-postadress och telefonnummer. Väljer du att betala med faktura sparas även personnummer hos betalleverantören. Informationen sparas för att kunna genomföra köpet och för att skydda parterna mot bedrägeri. 

 

De betalleverantörer (betaltjänster) som A Shared Closet använder sig av är: Stripe.

 

Fraktbolag

För att kunna leverera dina beställningar och slutföra avtalet måste vi dela specifik information med fraktbolaget. Det som delas med fraktbolaget är förnamn, efternamn samt adressuppgifter för leverans. E-postadress och/eller mobilnummer kan även komma att delas med fraktbolaget för avisering.

 

De fraktbolag Företaget samarbetar med är: Postnord.

 

Nyhetsbrev

 

Har du valt att prenumerera på vårt nyhetsbrev delas förnamn, efternamn och e-postadress med vår nyhetsbrevsleverantör, Wix.com ltd. Detta för att kunna hålla dig uppdaterad med information och erbjudanden i marknadsföringssyfte.

 

Vi kan även komma att dela dina personuppgifter för att följa tillämpliga lagar och förordningar.

 

Ansvarig för dataskydd

A Shared Closet är ansvarig för lagring och behandling av personuppgifter i Webbutiken och ser till att reglerna efterföljs.

 

 

När du besöker webbplatsen samlar vi automatiskt in viss information om din enhet, inklusive information om din webbläsare, IP-adress, tidszon och några av de cookies som är installerade på din enhet. När du surfar på webbplatsen samlar vi också in information om de enskilda webbsidor eller produkter som du visar, vilka webbplatser eller söktermer som hänvisade dig till webbplatsen och information om hur du interagerar med webbplatsen. Vi hänvisar till denna automatiskt samlade information som "Enhetsinformation".

 

Vi samlar in enhetsinformation med hjälp av följande tekniker:

 

- ”Cookies” är datafiler som placeras på din enhet eller dator och innehåller ofta en anonym unik identifierare. För mer information om cookies och hur du inaktiverar cookies, besök http://www.allaboutcookies.org.

 

- "Loggfiler" spårar åtgärder som sker på webbplatsen och samlar in data inklusive din IP-adress, webbläsartyp, internetleverantör, referens- / utgångssidor och datum- / tidsstämplar.

 

- "Web beacons", "tags" och "pixels" är elektroniska filer som används för att spåra information om hur du surfar på webbplatsen.

 

Vi använder enhetsinformationen som vi samlar in för att hjälpa oss att söka efter potentiella risker och bedrägeri (särskilt din IP-adress) och mer allmänt för att förbättra och optimera vår webbplats (till exempel genom att generera analyser om hur våra kunder surfar och interagerar med webbplatsen och för att bedöma framgången av våra marknadsförings- och reklamkampanjer). 

 

Målgruppsinriktad annonsering

 

Som beskrivits ovan använder vi din personliga information för att förse dig med riktade annonser eller marknadsföringskommunikation som vi tror kan vara av intresse för dig. För mer information om hur riktad reklam fungerar kan du besöka Network Advertising Initiatives (“NAI”) utbildningssida på http://www.networkadvertising.org/understanding-online-advertising/how-does-it-work.

 

Du kan välja bort riktad annonsering genom dessa länkar:

 

FACEBOOK - https://www.facebook.com/settings/?tab=ads

GOOGLE - https://www.google.com/settings/ads/anonymous

 

Dessutom kan du välja bort dessa och andra tjänster genom att besöka Digital Advertising Allians opt-out portal på: http://optout.aboutads.info/. 

 

Minderåriga

Webbplatsen är inte avsedd för personer under 18 år.

 

Ändringar

Vi kan uppdatera denna sekretesspolicy när som helst på grund av förändringar i vår praxis eller av andra operativa, juridiska eller regleringsmässiga skäl.

 

Kontakta oss

För mer information om vår sekretesspolicy, om du har frågor eller om du vill göra ett klagomål, vänligen kontakta oss via e-post på info@asharedcloset.com.