top of page

Om A Shared Closet

Välkommen till A Shared Closet. Vad roligt att du hittat hit!

A Shared Closet grundades av mig, Annika Moberg. I mars 2020 fick jag mitt första barn, min son Frans. Han växte ur sina första kläder på en vecka och vissa hann vi knappt använda. Tanken började då gro att barn växer så otroligt fort under deras första år. De växer ur sina kläder på nolltid och där står man som förälder med kläder man nyss köpt, som fortfarande är i nyskick, men som man inte längre kan använda. Detta är inte hållbart varken ur miljö- eller ekonomisk synpunkt. 

Över 90 procent av all klimatpåverkan från textilkonsumtionen är i dagsläget kopplat till inköp av nya varor. Det har konstaterats att om man använder textilier tre gånger så lång tid som man gör idag, så minskar totala miljöpåverkan av produktionen med 70 procent. 

Genom att hyra barnkläder istället för att köpa kan vi tillsammans bidra till mindre miljöpåverkan. Vi på A Shared Closet ser även därför till att produkterna vi har är av bra material och kvalitet. Samtidigt gynnas du ekonomiskt genom att inte betala fullt pris för en vara och endast ha den under tiden ditt barn kan använda den. Genom att hyra har du även möjlighet till att välja kläder som är tillverkade på ett mer etiskt och hållbart sätt än dem billigaste varumärkena utan att behöva betala mer. 

Så här går det till:

  • Du väljer vilka produkter du vill hyra och hur länge

  • Produkterna skickas hem till dig redo att användas 

  • När hyrestiden är slut skickar du tillbaka produkterna till oss

  • Vi kvalitetskontrollerar kläderna, tvättar dem och reparerar mindre skador
     

Jag hoppas att du kommer att vara nöjd med vår tjänst och att du sprider ordet och kärleken vidare. Har du några som helst frågor eller önskemål på exempelvis varumärken, hemsidan eller annat är du mer än välkommen att höra av dig till info@asharedcloset.com


Värme och kärlek önskar jag er alla!

Annika

A Shared Closet

bottom of page